audi a3

Vanaf nu kan iedereen onbezorgd in een nieuwe Audi A3 rijden voor een vast bedrag per maand. Zonder borg of grote investering vooraf. Dit kan met Audi A3 Private Lease. Door te leasen heeft u geen zorgen over verzekeringen, reparaties, onderhoud, wegenbelasting en schade.

In veel gevallen is private lease goedkoper dan de huidige auto of zelfs een nieuwe auto kopen. De voordelen van Audi Private Lease zijn:

• Service en onderhoud uitgevoerd door de merk-dealer in de buurt
• Mogelijkheid om de looptijd en of kilometrage tussentijds aan te passen
• Alle kosten zijn inbegrepen, behalve de brandstof en eventuele bekeuringen
• Ruim aanbod standaard rijk uitgeruste private lease modellen met een laag brandstofverbruik

Hoe werkt Audi Private Lease? Een Audi Private Lease aanvragen is eenvoudig! Bepaal zelf de looptijd van het abonnement, kies het aantal verwachte kilometers per jaar en bekijk direct de abonnementskosten per maand. Kies vervolgens het gewenste model en maak een keuze uit de 3 verschillende uitvoeringen: Standaard, Extra en Luxe. Het Standaard pakket is al rijk uitgerust. Zijn meer opties gewenst, dan kan er gekozen worden voor het Extra of Luxe pakket. Naast het gekozen optiepakket zijn extra opties toe te voegen zoals winterbanden, panoramisch dak, een automaat en natuurlijk de gewenste kleur. Zo heeft Audi Private Lease altijd de juiste auto. De auto wordt afgeleverd door een merk-dealer in de buurt en is ook uw aanspreekpunt voor onderhoud, reparatie en bandenservice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *