Nissan Leaf

Ga voor de Nissan Leaf. Ontdek all private lease voordelen!

Vergelijk bij 5 Nissan Leaf private lease aanbieders!

Vergelijk alle aanbieders >>

De nieuwe Nissan Leaf is de meest geavanceerde elektrische auto van Nissan. Een krachtige auto waarbij je snel kunt versnellen en je overl naar toe kunt rijden, steeds verder, zonder te hoeven tanken. De Nissan Leaf is een slimmere, veiligere en gemakkelijkere auto om te rijden. Je kruipt ontspannen achter het stuur om een heerlijke rit te hebben. Schakel over op de nieuwe Nissan LEAF private lease.

Zero Edition

Casco €225

WA €225

499

Zero Edition

Casco €225

WA €225

499

Zero Edition

Casco €225

WA €225

499

Zero Edition

Casco €225

WA €225

499

Zero Edition

Casco €225

WA €225

499

Nissan Leaf private lease

Heeft u interesse in een private lease constructie betreffende de Nissan Leaf? Private Lease Vergelijk toont diverse aanbieders met hun mogelijkheden en prijzen. Bekijk de opties en vul het aanvraagformulier per aanbieder in zodat leaseadviseurs contact op kunnen nemen voor een vrijblijvend advies het leasen van de Nissan Leaf.

Dankzij de verbeterde 40 kWh batterij heeft de Nissan Leaf een theoretische actieradius (WLTP) van 270 kilometer. Nog meer elektrisch rijplezier dus! De Leaf kunt u snel en gemakkelijk opladen met de bijgeleverde laadkabels of bij één van de vele snelladers van Fastned. Na slechts 40 minuten is de accu weer 80% vol. De Nissan Leaf is in diverse uitvoeringen te verkrijgen. Het instapmodel Acenta is aantrekkelijk geprijsd en heeft standaard 16″ lichtmetalen velgen, automatisch inklapbare buitenspiegels, navigatie en een warmtepomp. De N-Connecta voegt extra’s toe zoals getint glas, verwarmbare stoelen en Intelligent Around View Monitor. Het proPILOT autonome rijsysteem is exclusief voor de Tekna.

Technische specificaties Nissan Leaf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *